You, the petitioner
Klpetitiepxls1932 2

Gymsport kan niet buiten, laat ons niet in de kou staan en naar binnen gaan

4,152 signatures

Er is meer dan teamsport buiten. De aan de KNGU gerelateerde sporters kunnen buiten niet sporten, zij hebben materialen nodig die uitsluitend binnen op de juiste wijze kunnen worden gebruikt voor de veiligheid. De KNGU is DE grootste binnensportbond qua leden. Dus vele sporters staan nog in de kou!

Petition

We

Gymsporters en ouders

 

observe

  • Alle jeugd tot 27 jaar moet weer de sport kunnen gaan beoefenen die ze hebben gekozen.

  • Dat de jeugd die een gymsport (turnen, acro, rhönrad, ritmisch gymnastiek, trampolinespringen, dans, freerunnen) beoefent is vergeten bij de huidige lockdownversoepelingen die gelden per 02-03-2021.

  • Dit zijn met name jonge kinderen en jeugd die een voornamelijk individuele sport beoefenen. De sportzalen zijn groot en er kan, ook al hoeft dat niet met deze groep, prima afstand bewaard worden.

 

and request

Om GYMSPORT van de grootste binnensportbond KNGU ook zo snel mogelijk te laten profiteren van de versoepelingen en daarom vragen we om versoepeling van de coronaregels zodat ook zij weer kunnen sporten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2021-03-31 
Lead petitioner:
Gymsporters en hun ouders 

History

Signatures

Updates

Up date 09-03-2021

Gisteravond was er wederom een persconferentie. Met geen woord is er gesproken over de binnensport.

+Read more...

Daarom is het heel belangrijk dat we ons blijven laten horen. De KNGU is ondertussen een campagne gestart. Deze is hier te vinden: https://dutchgymnastics.nl/sporters/openen-binnensport De regionale en nationale media hebben ondertussen ook items en artikelen hieraan gewijd. Heb jij wat te zeggen? Plaats het dan vooral op sociale media of zoek de pers.

Let's make some noise! We can do this safe.

2021-03-09

Ondertekenen > bevestiging via je mail > klaar

Let op na ondertekening ontvang je een mail ter bevestiging. Klik op bevestigen en pas dan heb je jouw naam onder deze petitie gezet..

2021-02-25

Datum indienen is z.s.m

De datum van 31 maart is fictief en kan zowel vervroegd als verlaat worden.

Teken en deel massaal dan hebben we samen een groot bereik ook in Den Haag!

Believe you can and you're half way down is immers een bekend credo in de GYMsport.

2021-02-24